Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR INSTALLATIEBEDRIJVEN DIE WERK VERLICHT

Op zoek naar software voor installatiebedrijven?
Want je wilt je bedrijf efficiënt laten werken met zo weinig mogelijk administratie?
En wil je dit graag doen met 1 pakket waarmee je heel je bedrijf kunt aansturen?

 

Dan zijn wij jouw partner!

Want bij Offimac begrijpen we de unieke behoeften van installateurs. Onze software voor installatiebedrijven is ontworpen om nauwkeurigheid en efficiëntie te maximaliseren, waardoor u sneller en met meer precisie kunt werken. Door jarenlange ervaring in de sector, bieden wij niet alleen een product, maar een complete oplossing die uw werkprocessen stroomlijnt en uw productiviteit verhoogt.

Onze software verhoogt de efficiëntie door geautomatiseerde processen en realtime data-analyse. Dit betekent minder tijd besteden aan handmatige invoer en meer tijd voor belangrijke taken. Wat op zijn beurt leidt tot meer winst.

Onze klanten vertrouwen op onze deskundigheid en de voortdurende ondersteuning die wij bieden. Kies voor Offimac en ervaar de voordelen van een betrouwbare partner die altijd voor u klaarstaat.

rental offimac clients

KRACHTIGE SOFTWARE VOOR INSTALLATIEBEDRIJVEN VAN A TOT Z

Onze software voor installatiebedrijven is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. En meer specifiek op het Business Central softwareplatform. We geloven echt dat dit de best mogelijke software voor KMO-bedrijven is. Want het is een zeer stabiel systeem van Microsoft. En Microsoft staat garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbare software. Bovenop deze basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central bouwden wij specifieke software voor installatie bij. Zodat dit systeem ook helemaal op maat van de installateur ingericht is. En veel kant-en-klare functionaliteiten bevat die je snel in gebruik kunt nemen. Zodat maatwerk niet nodig is. En je snel kunt schakelen door een kortere implementatietijd. Bovendien kan je onze software voor installatiebedrijven makkelijk uitbreiden met onze andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer. Want ook dat zijn bouwstenen voor een goed digitaal systeem.

De Offimac software voor installateurs ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Ons softwaresysteem vermindert de administratie, verbetert de uw interne werking van je processen en helpt je kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor verhuurbedrijven is een geïntegreerde oplossing voor KMO-bedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat bedrijven kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor installatiebedrijven:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

ONZE SOFTWARE VOOR INSTALLATIEBEDRIJVEN IS MODERN

Als je software voor installatiebedrijven wil implementeren in jouw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. Je kan kiezen voor verschillende softwarepakketten passend bij de verschillende afdelingen van je bedrijf. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseer je pas als al uw afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Daarom kan je dan ook beter kiezen voor één geïntegreerd softwarepakket om al je afdelingen aan te sturen. Want zulke oplossing biedt grote voordelen.

Daarnaast is het vandaag de dag ook een absolute must dat software voor installatiebedrijven mobiel is. Want meer en meer werk gebeurt mobiel. 

Onze software voor installatiebedrijven is ontwikkeld voor moderne installateurs, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunnen bedrijven gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werk ook jij waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En ben je op de baan kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat je steeds heel makkelijk aan informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

rental offimac business central rental software

Je kan ons systeem modulair samenstellen. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want veel medewerkers zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software voor verhuurbedrijven zich aan al naargelang het toestel en de plek waar je medewerkers werken. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat jouw medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als je zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat je stap voor stap wilt laten groeien? Dan zit je zeer goed bij ons! 

Deze mobiele eigenschappen dankt onze oplossing aan de sterke fundamenten waarop onze toepassingen gebouwd zijn: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan je zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

TWAALF VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR INSTALLATIEBEDRIJVEN

Onze software voor installateurs is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen om te blijven investeren. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor installatiebedrijven:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT, PARTNERS VOOR SOFTWARE VOOR INSTALLATEURS

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor verhuurbedrijven zit u goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd. Wij kennen de verhuur. En we luisteren al meer dan 40 jaar naar klanten hoe we hen vandaag en morgen kunnen helpen.

blank

ANDERE ICT-OPLOSSINGEN DIE U KUNT AANSLUITEN BIJ ONZE TOEPASSINGEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de bouw- en installatiesector. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel van onze aanpak is dat dit zorgt voor kwaliteit. En dat het bedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is efficiënt en aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

blank

Wij zijn een familiaal electrotechnisch bedrijf met 250 medewerkers. Met de software van Offimac doen wij al onze processen, van calculatie tot planning en boekhouding. En zeker de planningssoftware is voor ons een grote meerwaarde. Wij zijn erg tevreden.

Jan Eyckmans

Gedelegeerd Bestuurder, Welec Electro Techniek

GECONTACTEERD WORDEN?