Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR BOUWSECTOR

Ben je op zoek naar een software voor de bouwsector?
Want je wilt je bedrijf modern en efficiënt laten werken?
En je wilt dit graag doen met 1 pakket waarmee je heel je bedrijf kunt aansturen?

 

Dan zijn wij de partner die je nodig hebt!

Want door het implementeren van onze software voor de bouwsector kan je de efficiëntie van uw bedrijf verhogen door minder administratie. En daarmee kan je natuurlijk ook de kosten reduceren. Wat op zijn beurt leidt tot meer winst. Daarom is goede software een must vandaag de dag.  Dus laat je inspireren door onze software voor bouwbedrijven!

Want wij hebben veel kant-en-klare software voor de bouwsector. En we hebben meer dan 40 jaar praktijkervaring in de bouw. 

rental offimac clients

KRACHTIGE SOFTWARE VOOR DE BOUWSECTOR MET VEEL MOGELIJKHEDEN

Onze software voor bouwbedrijven is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. En meer specifiek op het Business Central softwareplatform. We geloven echt dat dit de best mogelijke software voor KMO-bedrijven is. Want het is een zeer stabiel systeem van Microsoft. En Microsoft staat garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbare software. Bovenop deze basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central bouwden wij specifieke software voor bouwbedrijven bij. Zodat dit systeem ook helemaal op maat van de bouw ingericht is. En veel kant-en-klare functionaliteiten bevat die u snel in gebruik kunt nemen. Zodat maatwerk niet nodig is. En je snel kunt schakelen door een kortere implementatietijd. Bovendien kunt u onze software voor bouwbedrijven makkelijk uitbreiden met onze andere software zoals planningssoftware, documenten, apps en nog veel meer. Want ook dat zijn bouwstenen voor een goed digitaal systeem voor de bouw.

De Offimac software voor de bouwsector ziet er ook zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Onze software vermindert uw administratie, verbetert uw planning en helpt u kosten besparen. Want het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. En waar informatie vlot doorstroomt. Zodat medewerkers geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Want dat doet niemand graag. En dat is ook niet efficiënt. Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden. En goede software zoals de onze zorgt er voor dat data automatisch doorgetrokken wordt van calculatie tot factuur. Het voordeel hiervan is dat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en werven. En dat zij efficiënt hun job kunnen doen. Want onze software voor bouwbedrijven is een geïntegreerde oplossing voor KMO-bouwbedrijven die de efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat bouwbedrijven kort op de bal kunnen spelen.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor de bouwsector:

 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Vorderingsstaten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

ONZE SOFTWARE VOOR BOUWBEDRIJVEN IS MODERN, MOBIEL EN MODULAIR

Echte efficiëntie en voordelen realiseer je als je alle afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Daarom kan je dan ook beter kiezen voor één geïntegreerd softwarepakket om al je afdelingen aan te sturen. Want zulke oplossing biedt grote voordelen.

Daarnaast is het vandaag de dag ook een absolute must dat software voor bouwbedrijven mobiel is. Want in de bouw gebeurt zeer veel op de werven. En een groot deel van het werk en de administratie moet dus ook vanop de werven kunnen aangestuurd worden. 

Onze software voor bouwbedrijven is ontwikkeld voor moderne bouwbedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werk je waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En ben je op werven kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat je steeds heel makkelijk aan jouw informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

rental offimac business central rental software

Ons systeem bestaat uit tal van modules. En je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En dat kan ook wat maatwerk zijn bijvoorbeeld. Onze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. Want moderne bouwbedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze software voor de bouwsector zich aan al naargelang het toestel en de plek waar mensen werken. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien. Zodat medewerkers niet moet zoeken. En zij snel aan de slag zijn.

Dus als je zoekt naar een sterk en mobiel softwaresysteem dat je stap voor stap kan uitbouwen zit je zeer goed bij ons! 

Deze mobiele eigenschappen dankt onze software voor bouwbedrijven aan de sterke fundamenten waarop onze toepassingen gebouwd zijn: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Om meer inspiratie op te doen over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar filmpjes elders op onze site.

VOORDELEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR DE BOUWSECTOR

Onze bouwsoftware is gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze voor de bouw. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen om te blijven investeren. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor bouwbedrijven:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN EEN ZEER GOEDE KEUZE VOOR UW SOFTWARE

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor bouwbedrijven zit je goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de continuïteit!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd. Wij kennen de bouw. En we luisteren al meer dan 40 jaar naar klanten hoe we hen vandaag en morgen kunnen helpen.

Bovendien willen stappen verder gaan in heel ons aanbod. Want inzake ICT bouwen wij “sleutel op de deur” bij wijze van spreken. Wij willen de beste software & ICT voor de bouw leveren. En wij zorgen voor volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen van A tot Z. Naast software hebben wij ook hardware, documentbeheer, rapporteringen en gespecialiseerde toepassingen voor de bouw. En bovendien zorgen wij er voor dat alles naadloos met elkaar samenwerkt. Zoals een goed bouwteam. En zoals het hoort.

 

blank

OPLOSSINGEN DIE AANSLUITEN BIJ DE SOFTWARE VOOR DE BOUWSECTOR

Wij leveren digitale totaaloplossingen voor de bouwsector. En dat is 1 van onze troeven. Want het grote voordeel van onze aanpak is dat dit zorgt voor kwaliteit. En dat het bouwbedrijven tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één ICT-partner met vaste contactpersonen. En dat is efficiënt en aangenaam samenwerken.

Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de bouw inzetten:

 

KLANTEN IN DE BOUWSECTOR VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR OFFIMAC

blank

Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult.

Al 15 jaar werken we succesvol samen.

Nadia Jansen

CEO, Building Group Jansen

GECONTACTEERD WORDEN?