Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

BUSINESS CENTRAL BOUW SOFTWARE: WIJ ZIJN DE PARTNER

Denk je aan het implementeren van Business Central bouw software voor je bedrijf?
Want je wil efficiënter werken en tijd besparen?
En wil je ook graag oplossingen van een partner die de bouw door en door kent?

 

Overweeg je de implementatie van Business Central bouwsoftware in jouw onderneming? Heel goed! Maar weet je niet goed hoe hier aan te beginnen? Dan zijn wij er om jou te helpen! Dit zijn tips die we jou graag meegeven om jouw project goed aan te pakken.

rental offimac clients

ONZE BUSINESS CENTRAL  BOUW SOFTWARE IS KANT-EN-KLAAR

De Business Central bouw software van Offimac is speciaal is ontworpen om bouwbedrijven te ondersteunen. Bouwprojecten vereisen nauwkeurige planning en coördinatie van verschillende activiteiten. Business Central biedt robuuste projectbeheermogelijkheden, waaronder tijdregistratie, resourceplanning en budgetbeheer. Hiermee kunnen bouwbedrijven hun projecten efficiënt plannen, beheren en volgen om ervoor te zorgen dat ze binnen tijd en budget blijven.

 

Business Central bouw software is meer dan technologie – het gaat om bedrijfswinst

Tijdens de zoektocht naar dé juiste bouwsoftware dienen zich misschien meerdere oplossingen aan. Wees er je echter van bewust dat de keuze voor bepaalde software een keuze is voor de komende 5 à 10 jaar. Hou dus ook rekening met uw functionele eisen van de toekomst. En met de bewezen expertise en garanties die je partner biedt om met je bedrijf mee te evolueren. Dat bouwsoftware mobiel moet zijn en kan werken op elk toestel is vandaag de dag een must. Dat je bouwsoftware moet integreren met Office is eveneens een basisvereiste. Maar toets ook eens af hoe ver je mogelijke leveranciers staan inzake artificiële intelligentie, big data, internet of things enz. Want ook dat zal in de toekomst een grote rol spelen.

De voordelen van het gebruik van onze Business Central bouw software zijn talrijk. De software maakt het mogelijk om alle financiële processen te integreren, van boekhouding en facturatie tot kostenbeheer en rapportage. Dit zorgt voor een betere controle over de cashflow en financiële gezondheid van bouwprojecten. Met real-time financiële inzichten kunnen bedrijven snel reageren op veranderende omstandigheden en gefundeerde beslissingen nemen. Bouwbedrijven hebben vaak te maken met complexe voorraadbeheeruitdagingen, zoals het bijhouden van bouwmaterialen, gereedschappen en uitrusting. Business Central biedt geavanceerde voorraadbeheermogelijkheden, waarmee bedrijven hun voorraden kunnen optimaliseren, tekorten kunnen voorkomen en de kosten kunnen beheersen.

Denk op langere termijn – en dan is Business Central bouw software van Offimac een goede keuze

Continuïteit en flexibiliteit zijn meer dan ooit de belangrijkste criteria voor nieuwe bouwsoftware. Want je wilt gerust zijn dat je investering in nieuwe bedrijfssoftware lang meegaat. Dus wil je continuïteit van je softwareleverancier. Maar ook flexibiliteit. Omdat je bedrijf of behoeften in de loop der jaren mogelijks ook gaan veranderen, en hier of daar toch wat maatwerk of apps wenselijk zijn. En wat je zeker niet wilt is binnen een paar jaar met een failliete leverancier of verouderd pakket zitten. Of met een pakket van een leverancier die niets wil veranderen.

Stof tot nadenken voor veel ondernemers op zoek naar nieuwe bouwsoftware. En allemaal elementen om toch nader te bespreken met je potentiële leveranciers. 

 

ONZE BUSINESS CENTRAL BOUW SOFTWARE KAN JE PER MODULE ACTIVEREN 

Je kan stap voor stap nieuwe modules van onze Business Central bouwsoftware implementeren.  En je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om afdeling per afdeling te gaan. Het voordeel hiervan is je onderneming kan opschalen wanneer het past. Maar als je het beste rendement wil halen, kies je wel best voor een oplossing die al je afdelingen kan ontsluiten. Want daardoor kan je op termijn ook het meest besparen.

Hierbij vermelden we graag enkele van de modules die allemaal mooi op elkaar aangesloten zijn in onze Business Central bouw software:

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculatie

R

Projectbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

VAN CRM NAAR VERKOOP, PLANNING EN NOG VEEL MEER

blank

In de bouw begint veel van de contracten bij menselijke relaties en offertes. En die wil men goed kunnen beheren.

In onze software vindt u dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt bedrijven om hun commerciële relaties, contacten en opportuniteiten te managen. Want CRM hoort er bij in moderne software voor bouwbedrijven.

Met de marketingmodule kun je ook campagnes versturen en opvolgen. En voor commerciële mensen is de CRM-module ook handig. Want zij beheren de opportuniteiten met CRM. En zij volgen de bestekken, contracten en offertes op totdat het orders worden.

Daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige prognoses en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is. 

Aan onze oplossing kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis, die onze software voor de bouw vervolledigen:

 

 • Project planning
 • Planning van machines en mensen
 • Transportplanning
 • Serviceplanning
 • GANTT planning
blank
blank

Naast administratie en planning willen bedrijven ook een goede opvolging van de zaken hebben. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze bouw software ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten binnen de software voor verhuur.

Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze extra software voor bouwbedrijven in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

VOORDELEN VAN ONZE BUSINESS CENTRAL BOUW SOFTWARE

 • Gebruiksvriendelijk
 • Toekomst- en bedrijfszeker
 • Heel erg betrouwbaar
 • Betaalbare software voor bouwbedrijven
 • Zeer modern
 • Op maat van de verhuur
 • Cloud en lokaal mogelijk
 • 100% mobiel
 • Kant-en-klaar op maat van bouw
 • Elke afdeling kunnen we automatiseren
 • Maatwerk kan in onze software voor de bouw
 • Geniet de steun van Microsoft
 • Zeer veel internationale ondersteuning

 

blank

MICROSOFT EN OFFIMAC ZIJN DE BESTE PARTNERS VOOR JOUW SOFTWARE

Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. De Offimac software voor bouw werd gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor verhuurbedrijven zit je goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de continuïteit van dit platform!

 

blank

GECONTACTEERD WORDEN?