Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

BOUWSOFTWARE VOOR EFFICIËNTIE IN DE BOUW

Ben je op zoek naar nieuwe software voor uw bedrijf?
Denk je aan moderne bouwsoftware voor 1 of meerdere afdelingen?
En wil je ook graag oplossingen die klaar zijn voor de toekomst?

 

Goede software is niet meer weg te denken in de bouw. En het belang hiervan zal zeker nog toenemen. Want ook in de bouw wordt alles meer en meer digitaal. Als bouwbedrijf is het dan ook belangrijk dat je kiest voor een toekomstgericht platform. Zodat je veilig en stabiel kunt groeien.

Onze software voor bouwbedrijven is de juiste oplossing.

Want Offimac bouwsoftware zorgt voor efficiëntie, minder administratie en goede service aan jouw klanten. Wij hebben software voor elke afdeling. En die brengen we samen in 1 totaalsysteem voor de bouw. Zodat iedereen in jouw bedrijf efficiënt samenwerkt. En zodat je goed georganiseerd bent.

Onze bouwsoftware voor calculatie, planning en administratie is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het is toekomstgerichte software voor bouwbedrijven die steunt op 40 jaar ervaring. En dit alles maakt het verschil voor klanten.

Dit is topkwaliteit voor de bouw!

blank

KRACHTIGE, KANT-EN-KLARE BOUWSOFTWARE DIE DE ADMINISTRATIE VERLICHT

Meer doen met minder. Dat is inderdaad de doelstelling van onze bouwsoftware. Want goede software voor verhuur maakt de processen efficiënt. Zodat medewerkers minder administratie moeten doen. En daardoor geld besparen. Want niemand houdt van onnodige administratie. Onze bouwsoftware vermindert je administratie, verbetert je organisatie en helpt om kosten te besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van contract tot factuur. Zodat ook minder fouten worden gemaakt. En dat is alles zijn voordelen van onze software voor verhuur. Dit zijn enkele van de afdelingen die we met onze software voor bouwbedrijven kunnen aansturen:
 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Calculcatie

R

Projectbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

MICROSOFT LEVERT DE STARTBASIS VAN ONZE BOUWSOFTWARE

Onze bouwsoftware gebruikt Microsoft Dynamics 365 Business Central als startbasis. En speciaal voor de bouw ontwikkelden wij specifieke bouwmodules bovenop Business Central. Zodat we 1 totaalpakket voor de bouw bieden, dat steunt op de kwaliteiten van Microsoft en Offimac. De grote voordelen van zulk een totaaloplossing zijn transparantie, overzicht en efficiëntie. En het is de best mogelijke aanpak volgens tal van economische studies.

Zo realiseren wij samen met Microsoft een software voor bouwbedrijven die krachtig en toekomstgericht is. En die ook in de toekomst ijzersterk zal blijven. Want Microsoft en Offimac investeren samen in dit pakket. En daar plukken klanten de vruchten van. Want het een win-win is voor alle partijen. Dit zit er onder andere in de projectmodule van onze bouwsoftware:

blank
 • Project types (vaste prijs, regie …)
 • Calculatie & offertebeheer
 • Contactpersonen per project
 • Aankoop, logistiek en mobiele magazijnen
 • Planning van mensen, machines, materieel, aannemers
 • Tijdsregistratie op verschillende manieren
 • Sterke rapportering over budgetten en voortgang
 • Documentbeheer
 • Vorderingsstaten
 • Link met track & trace (optioneel)
 • Koppeling met SharePoint (optioneel)
 • Link met services module (optioneel)

MOBIELE BOUWSOFTWARE DIE JE AFDELING PER AFDELING KUNT ACTIVEREN

Je kan onze bouwsoftware zelf modulair samenstellen. Want zoals u hierboven al kon zien, kan u kiezen uit veel modules al naargelang de afdelingen die je hebt. En die modules kan u vervolgens stap voor stap activeren.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. En wat maatwerk kan ook nog altijd. Onze software voor de bouw is een flexibel systeem dat je helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele bouwsoftware die werkt op elk toestel. Want moderne bedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze bouwsoftware zich aan al naargelang de plek waar je werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien, zodat u niet moet zoeken. En daarnaast kies je welke modules je mobiel wil gebruiken en welke niet.

Dus als je zoekt naar sterke en mobiele software voor bouwbedrijven, dan zit je goed bij ons en Microsoft. Want onze software voor de bouw is een ijzersterke combinatie met Microsoft-garantie!

blank

VAN CRM NAAR VERKOOP, PLANNING EN NOG VEEL MEER

blank

In de bouw begint veel van de projecten bij menselijke relaties, aanbestedingen en offertes. En die wil men goed kunnen beheren.

In onze bouwsoftware vind je dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt om commerciële relaties, contacten en opportuniteiten te managen. Want CRM hoort er bij in moderne software voor bouwbedrijven.

Met de marketingmodule kun je ook campagnes versturen en opvolgen. En voor commerciële mensen is de CRM-module ook handig. Want zij beheren de opportuniteiten met CRM. En zij volgen de bestekken, contracten en offertes op totdat het orders worden.

Daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige prognoses en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is. 

Aan onze mobiele software kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis, die onze software voor bouwbedrijven vervolledigen:

 

 • Projectplanning
 • Planning van machines en mensen
 • Transportplanning
 • Serviceplanning
 • GANTT planning
blank

ONTDEK HIER MEER OVER DE VOORDELEN VAN ONZE BOUWSOFTWARE

Eén sterkte van de bouwsoftware van Offimac is dat wij kant-en-klare toepassingen voor de bouw hebben. En dat we elke afdeling van het bouwbedrijf kunnen automatiseren. Zodat bouwbedrijven stap-voor-stap hun digitaal systeem kunnen uitbouwen. En dat alles met elkaar samenwerkt, zonder dat duur maatwerk nodig is om pakketten met elkaar te verbinden. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren. En dit alles maakt onze bouwsoftware ook zeer compleet. Want de mogelijkheden van onze software voor bouwbedrijven zijn werkelijk zeer groot.

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze bouwsoftware: 

 • Gebruiksvriendelijk
 • Toekomst- en bedrijfszeker
 • Heel erg betrouwbaar
 • Betaalbare software voor bouwbedrijven
 • Zeer modern
 • 100% mobiel
 • Kant-en-klaar op maat van de bouw
 • Elke afdeling kunnen we automatiseren
 • Maatwerk kan in onze software voor de bouw
 • Geniet de steun van Microsoft
 • Zeer veel internationale ondersteuning

 

blank

OFFIMAC EN MICROSOFT ZIJN EEN ZEER GOEDE PARTNERS VOOR BOUW

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. De Offimac software voor de bouw werd gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor bouwbedrijven zit je goed voor de toekomst. En kan je gerust zijn voor de continuïteit van dit bouwplatform!

 

blank

ANDERE OPLOSSINGEN DIE U KUNT AANSLUITEN BIJ ONZE BOUWSOFTWARE

Wij leveren digitale totaaloplossingen. Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de bouwbranche inzetten:

 

GECONTACTEERD WORDEN?