Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

SOFTWARE VOOR SECTOREN IN DE BOUW

Ben je op zoek naar de juiste software voor je branche?
Wil je samen met ons bouwen aan een efficiënte digitale oplossing waarmee je kan groeien?
Of zijn er specifieke toepassingen waarmee we jou van dienst kunnen zijn?

 

Wij hebben 40 jaar ervaring in sectorspecifieke software voor de bouw.

En wat ons daarin echt uniek maakt zijn onze vele kant-en-klare oplossingen die we flexibel kunnen inrichten. Want dit vermijdt duur maatwerk. En dat zorgt voor snel resultaat en tevreden klanten.

Daardoor besparen we onze klanten flink wat tijd en geld. En bieden we snel rendement.

Implementaties pakken we professioneel aan. En onze goede helpdesk is de kers op de taart.

Onder dit menupunt kan je meer ontdekken over enkele van onze specifieke oplossingen voor sectoren.

blank

KRACHTIGE, BETROUWBARE SOFTWARE VOOR JOUW SECTOR

Onze software voor bouwsectoren verminderen de administratie, verlichten het werk en helpen kosten besparen. Zij helpen afdelingen met goed elkaar samen te werken. Zodat informatie efficiënt doorkomt. En zodat mensen geen nodeloos werk moeten doen. Bovendien verhoogt onze goede automatisering het comfort van je medewerkers. En dat op zijn beurt zorgt er voor dat ze jouw klanten met meer focus kunnen bedienen. Met onze software voor sectoren ben je bovendien snel mee met de beste praktijken. En kan je snel resultaat boeken. Omdat we zeer veel functionaliteiten kant-en-klaar hebben, waardoor maatwerk meestal niet meer nodig is. Het bijkomend voordeel daarvan is ook weer dat je in de toekomst vlot kan upgraden.

 

rental offimac business central rental software

Ons platform voor bedrijfssoftware heet Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een flexibel systeem dat je helemaal volgens je wens, tempo en budget kan inrichten. De ideale bedrijfssoftware voor KMO!

Je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die je hebt. Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En je kan ook wat maatwerk laten maken bijvoorbeeld.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel op het bedrijf, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket.  

Dus waarom zou je nog twijfelen over onze software? 

VOORDELEN VAN DE SOFTWARE VAN OFFIMAC

Onze software rust op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een zeer goede keuze voor KMO-bedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze software voor jouw bouwbedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

MICROSOFT EN OFFIMAC ZIJN BETROUWBARE PARTNERS VOOR DE BOUW

Bij Offimac geloven we heel erg in Microsoft. Niet alleen omdat we 1 van de eerste Microsoft partners in België zijn. Ook omdat Microsoft een sterke speler met sterke oplossingen is. En wat vooral belangrijk is, is dat Microsoft zorgt voor continuïteit, innovatie en bedrijfszekerheid. Want Microsoft is 1 van de grootste investeerders in ICT. Het innoveert zelf zeer veel. En het koopt oplossingen die het integreert met haar producten en portfolio. Zodat klanten sterke toepassingen en nieuwe technologie blijven krijgen. 

In de wereld van vandaag is er zeer veel ICT. Maar een grote uitdaging is er voor zorgen dat alles samenwerkt. En dat alles nog beter wordt. In de ICT zal steeds nieuwe innovatie blijven ontstaan. Klanten willen goede en betaalbare oplossingen. En vooral samenwerking, stabiliteit en toekomstzekerheid. Slimme bedrijven kiezen voor stabiele, betrouwbare leveranciers voor de langere termijn.

Wij geloven dat Microsoft de beste garanties voor onze klanten biedt. En dat hun software zeker voor KMO-bedrijven de beste keuze voor de toekomst is.

Vertrouw op met het Microsoft ecosysteem en het wereldwijde netwerk van Microsoft partners!

blank

GECONTACTEERD WORDEN?