Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

BOUW ERP SOFTWARE EN CRM VOOR DE BOUW

Denk je aan een efficiënte aanpak van je calculatie, planning en administratie?
Ben je op zoek naar goede bouw ERP software voor je bedrijfsprocessen?
En wil je ook meer weten over de voordelen van deze software voor jouw bedrijf?

 

Bij ons vind je de beste bouw ERP software en CRM. Want wij hebben kant-en-klare bouw ERP software voor tal van sectoren. En wij realiseren volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen. Onze software voor bedrijven steunt op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is een sterk digitaal systeem dat kan meegroeien met de behoeften van vandaag en morgen. Want Business Central is moderne en mobiele bedrijfssoftware van Microsoft. En Microsoft, dat is de beste garantie voor zeer goede software met toekomstperspectief.

rental offimac clients

KRACHTIGE EN TOEKOMSTGERICHTE CRM EN ERP SOFTWARE VOOR JOUW BEDRIJF

Onze bouw ERP software is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is de beste software voor KMO-bedrijven. Want dit platform vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een systeem waarop alle afdelingen goed met elkaar samenwerken, omdat informatie snel doorstroomt. En deze oplossing zorgt er voor dat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor gaan medewerkers meer tijd krijgen voor klanten en andere belangrijke opdrachten. Met deze CRM en ERP software beschik je over een geïntegreerde oplossing die de efficiëntie van jouw processen verbetert. En die er voor zorgt dat jij korter op de bal kunt spelen.

 

rental offimac business central rental software

Je kan deze bouw ERP software en CRM uitbouwen zoals jij wil. Want je kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen in jouw onderneming.

Zo kan je starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan je ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. En ook wat maatwerk bijvoorbeeld. Deze oplossing is een flexibel systeem dat je helemaal volgens jouw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt op elk toestel. En dat is ook erg handig. Want moderne bedrijven zijn mobiel en werken zowel van op kantoor, thuis als onderweg graag met hun softwarepakket.  

VOORDELEN VAN ONZE BOUW ERP SOFTWARE 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer goede keuze voor KMO-bedrijven. Want deze bedrijfssoftware is niet alleen zeer krachtig. Het is de beste garantie voor kwaliteit, continuïteit en evolutie. Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten, wat de productiviteit van de medewerkers verbetert. Bovendien is de innovatie verzekerd. Want Microsoft staat garant voor innovatie, groei en evolutie. 

Ontdek hier enkele van de voordelen van deze bouw ERP en CRM software voor jouw bedrijf:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Uitgebreid

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

ONTDEK HIER MEER OVER ONZE ANDERE OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Wij leveren digitale totaaloplossingen. En daarmee zijn we uniek. Want het grote voordeel voor bedrijven is dat onze aanpak hun tijd, geld en kopzorgen bespaart. Omdat klanten zeker zijn dat ze goede oplossingen krijgen. Maar vooral ook dat ze heel hun ICT kunnen bespreken met één en dezelfde ICT-partner, die zorgt voor een naadloos geheel van A tot Z.

Ontdek hier meer over enkele van onze andere oplossingen:

 

KLANTEN VERTELLEN WAAROM ZIJ KIEZEN VOOR DE OPLOSSINGEN VAN OFFIMAC

blank

Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult.

Al bijna 20 jaar werken we succesvol en met plezier samen.

Nadia Jansen

CEO, Building Group Jansen

GECONTACTEERD WORDEN?